like kami jika anda minat dgn karya kami :)

OUR WEBSITE BLOGGER :)


Click here for Myspace Layouts

Monday, December 5, 2011

Hasil kerja JIE

AUDYJIE dapat PLKN (NationalService) 2012 :)

Sistem Semakan Penempatan Pelatih PLKN
Kumpulan 1 Siri 9/2012

NAMA
:
CLAUDIA ***** OCTIVIANANDA JIHAN BINTI ***** ******
NO. KAD PENGENALAN
:
941022******
KUMPULAN
:
1
PUSAT BERKUMPUL
:
JABATAN LATIHAN KHIDMAT NEGARA(BANGUNAN ZETRO) BERDEKATAN CAREFOUR WANGSA MAJU
NEGERI PUSAT BERKUMPUL
:
WP KUALA LUMPUR
NAMA KEM
:
KEM PLKN MIRI, SUNGAI RAIT, MIRI, SARAWAK
ALAMAT KEM
:
SOOH HUP VILLA
LOT 13, LAMBIR LAND DISTRICT
JLN SG RAIT, OFF BAKAM ROAD
POSKOD KEM
:
98000
BANDAR KEM
:
MIRI
NEGERI KEM
:
SARAWAK




--------------------------------------------------------------------------------------------------
kisah salah satu crew THELYMATWO yg terpilih untuk menjadi 'pejuangTANAHAIR'.

updated by,
AUDYJIE59 :)

Wednesday, July 13, 2011

rindu rindu rindu

hhahhahaa .. knp rindu ? actuly rindu kerana sudah lama tidak berblogging .. hahhahha ngee~ =D 

Wednesday, June 15, 2011

we're back ..

  fuuhh !! dah lama sgt kami menyepi takder khabar berita .. hahhhaa :D pembaca2 kami neh sehad tak sume ? hope sehad belaka lhaa yer .. 
  act , exam kami dah hbes .. so now we are struggle for our SPM .. mintak doa korang sume supaya kteorg dapat buad yg terbaek daripada yg terbaek woook .. :DD
  chaiyoookk2 lymatwo !!



Wednesday, May 4, 2011

EXAM LAGI EXAM LAGI !!

hahahahaa !! bersiap sedia utk menghadapi exam diagnostikk !! 
07/05/2011 .. bermulanya exam kami yg pertama !! haha 1st2 exam dah kena layan paper sejarah dulu ! urrgghhh !! saboo jerlaa ! hope exam kali neh we can do the best among the bestt !!
huhhh ~!!! dgn lafaz bismillahhirrahmanirrahim n the best off luck of us !! chaiyookk3 !!

Tuesday, May 3, 2011

KEJADIAN YANG TAK DI SANGKA ..

HUHU .. 02/03/2011 telah menimpa satu kejadian yg tak diduga .. salah seorg dpd group kami (khamsatul) atau lebih dikenali kay jatuh dpd tandas . uhuuhuuhuu kesian dia .. sudah jatuh di timpa tangga ! neh bukan calang2 jatuh pnya , jatuh sampai berdarah kepala .. kesian sgtt .. tapi alhamdulilah , pegi klinik doc kater tkder paper . tapi kepala kay kena 3jahitan . uhuhuhhuh 

egt keesokan hari nya aku dgn sha na pergi melawat dia , tgok keadaan dia . aleh2 aku nmpk dia dtg sch ... peerrhh ! budak neh , berani btol pegi sch . kunk rebah tak pasal2 . saper la nak tanggung ! degiill sggtt ! huhuhu tyme rehat . tgok dia tga nak mkn ubat , gluupppp ! hahaah tertelan airliur aku tgok ubat2 dia .. hahaha neh ubt nak kasi mati , bukan nak kasi sehad .. hahahha BESAR-BESAR wookkk ubat nya ! hahahhaha patot laa , tgok kay telan pon mcm nak terkeluar bijik mata .. hahhah pape pon kay , mujur kau selamat sayangg ..

p/s : laen kali hati2 .. baca doa dulu sbelum nak msok tandas .. hahhahhahhah :DD

RASA SURAM ..

huhuhuhu .. ini monyet pon tahu sedih .. huhuh knp rasa suram ? knp rasa tak seronok ? entah laa . lately terlalu byk prob diantara kami (thelymatwo) .. rasa nak nangis sepuas2 nya .. tapi apakan daya , batin jer nak jerit . zahir tak npk ape2 pon . knp dia tak pernah fhm kami ?? takpe laa , kami redha jer na tgok jugak laa sejauh maner dia boleh pergi tanpa kitaorg .. kami doakan yg terbaik utk kau !

Click here for Myspace Layouts