like kami jika anda minat dgn karya kami :)

OUR WEBSITE BLOGGER :)


Click here for Myspace Layouts

Saturday, May 15, 2010

Our History !!

firstt post for our blogg :)
nk story sket mcm mn ktorg ber5 boleh knl each other and then jd besties smpai matie nih!
hehehe.:)

Ktorg ber5 start jd besties time nk tubuhkn group dance. Idea nk tubuhkn group ni jie n lia fkir time school sports day :D. Jie and Lia 'terkejal' kat tgh2 pdg , dance mcm nk matie coz cikgu psg lagu rancak2. hahaha. elekelok ktorg ditgskn utk rawat org, ktorg gi dancer lak. Drpd situ la idea nk tbuh group ni timbul.

Operasi mncari ahli pn di jlnkn. Jie n Lia mmg kusut gleerr nk cri ahli yg 1kpla gler2 ngn ktorg. Finally ktorg jmpa la one by one . hahahaha.

Firstly ktorg meet Kay n Zie. Kay ni mula2 sombonk thp gilerrr! Tp ktorg redahh je. :)) Coz ktorg bermnt dgn dia. tetibe hati ktorg terpaut kt dia. hihi. But now , Kay ni lah yg terlebih giler sbnrnya !! kahkahkahkah!
Zie lak dari mula knl smpai skrg, dia mmg baekkkkk sgt! hahaha. Kdg2 dia tuh lurus bndul gak. ish3! Dia suke sgt puji org but when org puji dia, dia merendah diri xterkira smpai bengang ktorg dibuatny. Tapi tahap bendul dia mmg xleh kalah. kahkahkah. jgn mrh2 kwn !

Thennn, ktorg jumpa lak Si FATIN SYAHINDAH niii.. a.k.a aten laa. Kay yg knlkn Aten kt ktorg. Awl2 tgk muka dia, mcm nk mntk PENYEPAK ktorg. hahahaha. Finally, baru ktorg tahu dia ni sbnrnya blurr+pekak cket. hahahahahahaha. (sorry Aten). Tapiiii, coz ada dia lah hubungan ktorg ngammm tahap gilerr. Kdg2 bengang gak ngn dia coz prngai blurr n pekak dia makin parahh. hehehe..

Lastly, ktorg nk citer la cket2 psl ktorg(Jie n Lia)..
Actually ktorg ni budak baru kt skolah tuh.. (bru thn ni kooot) ktorg jd rpt time kawad PBSM hari sukan skolah. tapi xsgka lak ktorg bole rpt smpai mcm ni skali. Mybe ktorg dh ditkdirkn bersama2 . ktorg pn ade minat yg sme n tarikh anniversary pn sme juz beza thn je. :D ngeee..
After all,hope korg yg bce ni will enjoy our story2 nih.. and , 1 more thing
jgn sgka kwn yg kita xknl, xkn rpt dgn kita. n jgn sgka jgak org yg rpt dgn kita tuh, akn rpt btul ngn kita. kdg2 dorg lah org yg brkmgkinan backstab kita. Believe it ?? ;)

Click here for Myspace Layouts