like kami jika anda minat dgn karya kami :)

OUR WEBSITE BLOGGER :)


Click here for Myspace Layouts

Wednesday, May 4, 2011

EXAM LAGI EXAM LAGI !!

hahahahaa !! bersiap sedia utk menghadapi exam diagnostikk !! 
07/05/2011 .. bermulanya exam kami yg pertama !! haha 1st2 exam dah kena layan paper sejarah dulu ! urrgghhh !! saboo jerlaa ! hope exam kali neh we can do the best among the bestt !!
huhhh ~!!! dgn lafaz bismillahhirrahmanirrahim n the best off luck of us !! chaiyookk3 !!

Tuesday, May 3, 2011

KEJADIAN YANG TAK DI SANGKA ..

HUHU .. 02/03/2011 telah menimpa satu kejadian yg tak diduga .. salah seorg dpd group kami (khamsatul) atau lebih dikenali kay jatuh dpd tandas . uhuuhuuhuu kesian dia .. sudah jatuh di timpa tangga ! neh bukan calang2 jatuh pnya , jatuh sampai berdarah kepala .. kesian sgtt .. tapi alhamdulilah , pegi klinik doc kater tkder paper . tapi kepala kay kena 3jahitan . uhuhuhhuh 

egt keesokan hari nya aku dgn sha na pergi melawat dia , tgok keadaan dia . aleh2 aku nmpk dia dtg sch ... peerrhh ! budak neh , berani btol pegi sch . kunk rebah tak pasal2 . saper la nak tanggung ! degiill sggtt ! huhuhu tyme rehat . tgok dia tga nak mkn ubat , gluupppp ! hahaah tertelan airliur aku tgok ubat2 dia .. hahaha neh ubt nak kasi mati , bukan nak kasi sehad .. hahahha BESAR-BESAR wookkk ubat nya ! hahahhaha patot laa , tgok kay telan pon mcm nak terkeluar bijik mata .. hahhah pape pon kay , mujur kau selamat sayangg ..

p/s : laen kali hati2 .. baca doa dulu sbelum nak msok tandas .. hahhahhahhah :DD

RASA SURAM ..

huhuhuhu .. ini monyet pon tahu sedih .. huhuh knp rasa suram ? knp rasa tak seronok ? entah laa . lately terlalu byk prob diantara kami (thelymatwo) .. rasa nak nangis sepuas2 nya .. tapi apakan daya , batin jer nak jerit . zahir tak npk ape2 pon . knp dia tak pernah fhm kami ?? takpe laa , kami redha jer na tgok jugak laa sejauh maner dia boleh pergi tanpa kitaorg .. kami doakan yg terbaik utk kau !

Click here for Myspace Layouts